Neem contact op

Heb je een vraag of wil je als winkel of boerenbedrijf met ons samenwerken? Stuur ons een bericht via het contactformulier en we komen z.s.m. bij je terug.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarvoor contact opnemen met Happy Chicken Farm?

Via bovenstaand contactformulier zijn we bereikbaar voor consumenten, winkeliers en boerenbedrijven. Neem bijvoorbeeld contact met ons op als je:

 

  • vragen hebt over de eierautomaten. Op de homepage lees je hoe ze werken en vind je een instructievideo. Aarzel echter niet om contact op te nemen als je er niet uitkomt met deze informatie of als het antwoord op je vraag ontbreekt.
    Nb: sta je bij een automaat en ondervind je problemen, bel dan het telefoonnummer dat op de automaat vermeld staat;
  • een eierautomaat in je buurt wilt aanvragen. Kijk bij onze locaties voor een eierautomaat bij jou in de buurt. Is die er niet en wil je dagelijks kunnen genieten van verse eieren van de boer, laat het ons weten. We onderzoeken dan of het haalbaar is om een eierautomaat te plaatsen;
  • een eierautomaat bij je winkel of boerenbedrijf wilt aanvragen. Onze eierautomaten zijn hypermodern en makkelijk in gebruik. Klanten kunnen er 24/7 verse eieren uithalen en betalen contactloos. Iets om aan je klanten aan te bieden? We verkennen graag de mogelijkheden;
  • wilt samenwerken met Happy Chicken Farm. Onze eieren in het assortiment bij jouw winkel? Een ervaren partij naar de bedrijfsvoering van je boerenbedrijf laten kijken? Of heb je een ander idee voor samenwerking? Bij Happy Chicken Farm staan we open voor diverse vormen van samenwerking.