Medewerkers

Uitgelicht

Happy Chicken Farm kan niet zonder haar medewerkers. Zoals de bedrijfsnaam al doet vermoeden, staat werkplezier bij ons zeer hoog in het vaandel. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer en een sterk saamhorigheidsgevoel. Personeelsleden worden actief betrokken bij de koers van het bedrijf. Enkele medewerkers vertellen over hun werkzaamheden en ervaringen.

'Ik ben vanaf dag 1 gelukkig bij de Happy Chicken Farm'
'Ik ben vanaf dag 1 gelukkig bij de Happy Chicken Farm'

Naam: Wilma
Functie: Allround medewerker

"Mijn achtergrond ligt in de bloemensector. Op mijn 50ste ben ik bij de Happy Chicken Farm een nieuwe carrière begonnen. Vanaf dag 1 ben ik hier gelukkig. Dit is absoluut een leuk bedrijf.

'Ik wil hier graag nog een hele poos blijven werken'
'Ik wil hier graag nog een hele poos blijven werken'

Naam: Geri
Functie: Allround medewerker

"Na het afronden van de opleiding Dierverzorging Niveau 3 werk ik sinds 2014 bij de Happy Chicken Farm. Op de bedrijfslocatie in Steenwijksmoer doe ik de stalcontroles, draai ik de eitjes af en maak ik schoon. Op vrijdag werk ik op de locatie in Hooghalen. Happy Chicken Farm is een mooi bedrijf. Het werk past bij me en ik heb leuke collega's. Iedere dag is anders. Als het aan mij ligt, blijf ik hier nog een hele poos werken."

'De ambities van de Happy Chicken Farm spreken mij aan'
'De ambities van de Happy Chicken Farm spreken mij aan'

Naam: Roy Timmerman
Functie: Weekendmedewerker

"Ik werk alweer bijna zes jaar bij de Happy Chicken Farm. Iedere zaterdag help ik mee. Soms ben ik er ook op doordeweekse dagen. Ik doe van alles en kom op alle locaties, wat erg leuk en interessant is. De ambities van de Happy Chicken Farm spreken me aan. Toen ik hier begon, waren er twee bedrijfslocaties. De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid. Dat is een positieve ontwikkeling. Mijn toekomst ligt waarschijnlijk niet in de pluimveesector. Ik studeer Bedrijfskunde en zit in mijn derde studiejaar. Tijdens mijn studieperiode blijf ik hier met alle plezier werken."