HappyChickenFarm

pluimveehouderij

Pluimveehouders ontzorgen

De Happy Chicken Farm wil de groei opzoeken om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen. Zoekt u voor uw legpluimveebedrijf naar een passende oplossing op maat? De Happy Chicken Farm kan perspectief bieden. Samen gaan we aan de slag om elkaar vooruit te helpen.

Verkopen, verhuren of samenwerken? Bij de Happy Chicken Farm is alles bespreekbaar. Uitgangspunt is altijd dat alle partijen er beter én blij van worden. “Wij willen pluimveehouders ontzorgen. Iedere situatie vraagt naar een oplossing op maat”, vertelt Frank de Ronde namens de Happy Chicken Farm.

Veel pluimveehouders zijn vijftigplusser en hebben geen opvolger. Ze kunnen of willen niet meer investeren. De Happy Chicken Farm wil deze bedrijven ontzorgen. Dat kan op verschillende manieren. “Op één van onze bedrijven doen wij als beherende vennoot de volledige exploitatie. De pluimveehouders delen mee als stille vennoot en zijn nog fiscaal eigenaar. Dat is slechts een voorbeeld van de vele mogelijkheden”, vertelt Frank.

Pluimveebedrijven hebben verschillende motieven om de samenwerking met de Happy Chicken Farm op te zoeken. De Happy Chicken Farm gaat voor deze bedrijven graag op zoek naar een oplossing op maat. “Voor pluimveehouders is het niet altijd gemakkelijk om de samenwerking op te zoeken. Dat is soms best een grote stap. Maar door samen te werken vergroot je de kans om je doelen te realiseren. Het is onze doelstelling om problemen weg te nemen en samen vooruit te boeren. De Happy Chicken Farm heeft geen verborgen agenda. We zijn open en eerlijk en doen geen valse beloftes. Het nakomen van afspraken is te allen tijde noodzakelijk om onze naam hoog te houden en onze doelstellingen te realiseren. We onderzoeken graag de mogelijkheden om samen met u ook uw bedrijf vooruit te helpen”, vertelt Frank.

De Happy Chicken Farm heeft inmiddels met meerdere pluimveehouders een succesvolle samenwerking op touw gezet. Informeer naar de mogelijkheden.